Volné pracovní místo  PLÁNOVAČ A PŘÍPRAVÁŘ VÝROBY

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Příprava výroby prefabrikovaných dílů dřevostaveb, vč. návaznosti na jejich montáž. Zpracování probíhá v nastaveném prostředí v programu CALLIDA. Práce v oddělení příprava a projekce staveb. Přímá návaznost v komunikaci na zpracovatele projektu stavby již ve fázi přípravy projektu. Koordinace projektu v rámci přípravy stavby s jednotlivými divizemi společnostmi (PROJEKCE x VÝROBA x MONTÁŽ). Zajištění objednávky u dodavatele materiálu, kontrola kompletnosti kvality rozsahu objednávky.

Požadujeme

Vzdělání SŠ s maturitou nebo VŠ technického směru, praxe na obdobné pozici ve výrobním závodě. Jazykové vybavení – angličtina na komunikativní úrovni výhodou. Znalost prostředí programů AUTOCAD, CALLIDA (případně obdobné systémy BUILD POWER atd..) výhodou.
Požadujeme analytické myšlení, organizační schopnosti a systematičnost. Dále flexibilitu, diskrétnost, loajálnost, pečlivost a zodpovědnost.

Nabízíme

Práci v mladém dynamickém kolektivu v příjemném prostředí, kde výsledek Vaší práce je bezprostředně konfrontován s realitou.
Jednosměnný provoz, pracovní smlouva nejdříve na dobu určitou s prodloužením na dobu neurčitou. Pravidelné odměny závislé na výsledku práce. Možnost zvyšování kvalifikace.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Ecomodula s.r.o. - český výrobce prefabrikovaných certifikovaných dřevostaveb s 15 letou tradicí. Projektujeme, vyrábíme a montujeme jak typizované tak individuální domy z tradičních i ekologických materiálů dle požadavků zákazníků. Vzhledem k moderní stavební technologii nám nejsou cizí ani komerční stavby typu školy, školky, administrativní a výrobní prostory či bytové domy a hotely. Jsme společností, která exportuje, zejména na francouzský trh.

Místo práce: Písek

Termín nástupu: ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět