Volné pracovní místo  Plánovač výroby/interní logistika

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Práce na ŽL, Brigády
Vzdělání Základní

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

výroba
<br /><br />
Plánovač výroby/interní logistika
<br /><br />
Hlavní cíl pozice: <br />Detailní plánování týdenního výrobního plánu <br />Spojovací prvek mezi odděleními přípravy práce, logistikou a výrobou<br /><br />Odpovědnosti:<br />Vystavování aktuálního a fixního plánu na jeden týden (SAP)<br />Prověření disponibility materiálů pro aktuální výrobní zakázky (SAP)<br />Prověření diponibility strojů a kapacit personálu pro aktuální výrobní zakázky (SAP)Rozdělení týdenních zakázek na jednotlivá pracoviště podle aktuální skutečné disponibility (SAP)<br />Iniciování a popř. koordinace vychystávání materiálu ve skladu komponentů a dodání množství materiálu na příslušná výrobní pracoviště (podle výrobních zakázek v SAPu)<br /><br />Zkušenosti a kvalifikace: <br />zkušenosti z oddělení logistiky dodavatelů pro automobilový průmysl <br />základní znalosti a praktické zkušenosti se SAP, modul PP, jakož i standardní používání počítače<br />Angličtina – dobrá komunikační schopnost, evtl. němčina<br />Řidičský průkaz B<br /><br />Osobní předpoklady:<br />analytický, systematický a cílově orientovaný způsob práce<br />organizační talent a schopnost nadchnout tým pro spolupráci<br />flexibilní, schopný činit rozhodnutí<br /><br />
<br /><br />
Referenční číslo: TRK 1768
<br /><br />
<br /><br />Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <br />Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <br />Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět