Volné pracovní místo  PLC PROGRAMÁTOR - ZAHRANIČNÍ PROJEKTY

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vysokoškolské

O firmě

Společnost Grafton Recruitment byla založena v Dublinu v roce 1982. Od svého založení si Grafton Recruitment vybudovala pozici světově uznávaného poskytovatele personálních a náborových služeb. Síť naší společnosti se rozrostla do celkového počtu 59 poboček v 15 zemích (Velká Británie, Irsko, Chile, Maďarsko, Polsko, Česká republika, Slovenská republika, Belgie, Litva, Portugalsko, Rakousko, Rusko, Francie, Turecko, Spojené Arabské Emiráty).

Popis pracovní nabídky

Hledáme programátory PLC, kteří chtějí pracovat v příjemném pracovním kolektivu úspěšné společnosti, domluví se anglicky a jsou ochotni cestovat.<br/>
<br/>Můžete se těšit na: práci v prostředích Siemens, Wonderware, Allen Bradley, Mitsubishi aj. při vývoji SW pro průmyslovou automatizaci a informatiku. <br/>Budete tvořit řídicí a vizualizační programové úlohy.<br/>Čeká Vás také spolupráce na specifikaci projektu, konzultace se zákazníkem, uvádění automatizačních systémů do provozu a konečně podpora, servis, údržba a rozšiřování stávajících projektů.

Požadujeme

Pro zvládnutí výše uvedených úkolů je nutné mít odpovídající vzdělání, znalost programování PLC a SCADA, praxi v programování úloh průmyslové automatizace a vyhlášku 50/1978 Sb. §6 a vyšší.<br/>
<br/>Tato pozice vyžaduje ochotu cestovat do zahraničí i na delší dobu, s tím souvisí také schopnost komunikace v AJ.

Nabízíme

Za náročnou práci budete náležitě odměněni, a to jak finančně, tak i celou škálou zajímavých benefitů: <br/>
<br/>Odměny na projektech, notebook, mobil, další dny dovolené, sick days, stravenky, jazykové vzdělávání, různé firemní akce, pružná pracovní doba atd.

Vhodné pro

Absolventy.
 Zpět