Volné pracovní místo  Pokud nejsi bručoun, máme pro tebe job! - lektor AJ

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Práce na ŽL
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Tvrdě dřeme na tom, aby studenti uměli komunikovat anglicky v životě. Jsme na trhu již 19 let a jsme tým lidí, kteří nesouhlasí s úrovní angličtiny v České republice a denně pracujeme, aby se to změnilo.

Máš radost, když jsou výsledky tvé práce rychle vidět?

Přidej se k nám do týmu na pozici: Lektor AJ

Požadujeme

Pokud se k nám přidáš, očekávej:

SUPER TÝM - jsme skvělá parta, protože si do týmu nepustíme žádného bručouna :-) U nás potkáš jen usměvavé “ksichtíky”. (Pokud jsi bručoun, už dál nečti, nevezmeme tě!)

CHUŤ CHODIT DO PRÁCE - všichni lektoři LITE mají každý den “divný pocit”, že čas letí rychleji - “Ty jo, příjde mi, že jsem teprve před chvilkou přišel do práce a už jsem tady 6 hodin!”

DENNÍ COACHING - máme plno lektorů, kteří učí v LITE už několik let. S nimi se budeš připravovat na každou hodinu tak, aby i když začínáš, byly tvoje hodiny profi.

METODA - na hodinách 80% času studenti mluví. Budeš vyškolen k tomu, aby jsi zvládl/a jakékoliv problémy, které student při studiu může mít.

VÝSLEDKY - nebudeš používat žádné knížky, nebudeš učit lidi slovíčka nazpaměť, ani nebudeš učit složitou gramatiku - budeš učit studenty podobně, jak se učí jazyk děti a tví studenti BUDOU MÍT VÝSLEDKY.

Nabízíme

Co od Tebe potřebujeme:

DOBROU AGLIČTINU I ČEŠTINU - často se stává, že se Ti studenti zamotají a zjistíš, že problém není v anglině, ale v češtině. Nepotřebuješ žádné vzdělání nebo certifikáty. Ve všem tě zaškolíme a pomůžeme ti stát se profíkem. Libí se ti to?

OCHOTU POMOCI LIDEM - jakožto učitel musíš mít na prvním místě studenta a jeho cíl. Tvoje práce bude občas náročná, protože studenti mají čas studovat hlavně večery a víkendy. Jdeš do toho?

CHUŤ SE VZDĚLÁVAT - každý učitel musí jít příkladem a to je očekáváno i od Tebe. Budeš na sobě každý týden makat?

DLOUHODOBOST - my tady chceme být, dokud všichni na světě nebudou mluvit dobře anglicky. To zabere ještě pár desítek let. Pokud chceš práci na pár měsíců - u nás ne!


Jak učíme Ti můžeme ukázat na ukázkové hodině.
 Zpět