Volné pracovní místo  Pomocník v masné výrobě

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Základní, Vyučení, SŠ s maturitou

O firmě

Řeznictví Singer vzniklo jako rodinná firma v roce 1993 přestavbou hospodářského objektu. Postupným nárůstem odbytu a rozšířením sortimentu výroby zde v současné době pracuje pod vedením otce a syna 12 zaměstnanců.

Firma disponuje vlastní bourárnou, kde denně zpracovává 3 tuny vepřového a hovězího masa českého původu. Prostory výroby jsou vybaveny nejmodernější technologií zpracování masa. Od nákupu surovin až po hotové výrobky dbáme na prověřenou kvalitu výrobků než na kvantitu - jak se říká "Někdy méně znamená více".

Naši zákazníci od nás očekávají výrobky spíše domácího charakteru bez konzervantů, jako např. klobása klasik, uzený bok klasik, tlačenka, na které se postupně zaměřujeme. Celkem vyrábíme asi 70 druhů výrobků.

Popis pracovní nabídky

Hledáme pouze MUŽE na pozici - POMOCNÍK v MASNÉ VÝROBĚ v rodinném podniku, řeznictví na Lhotsku u Vizovic. Náplň práce - pomoc při výrobě uzenin v ženském kolektivu a dále jeden den v týdnu rozvoz uzenin a masa do vybraných obchodů ve Zlíně a Vsetíně. Nemusí být vyučen v oboru řezník. Nutný řidičský průkaz skupiny B.

Požadujeme

-učenlivost
-spolehlivost
-vysoké pracovní nasazení
-pracovitost
-řidičský průkaz skupiny B.

Nabízíme

-zapracování
-práci v ženském kolektivu
-zázemí v zajeté stabilní firmě
-možnost postupného platového růstu

Jiná sdělení

V případě zájmu použijte volbu "Odpověď na inzerát".
 Zpět