Volné pracovní místo  PORADCE PRO HYGIENU V TERÉNU (M/Ž)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Aktivace prodejních cílů s pomocí inovační škály produktů a jedinečných servisních služeb vedoucí značky na trhu, získávání nových zákazníků, podpora a péče o stávající zákazníky, zodpovědnost za obrat a podíl na trhu v okruhu svých zákazníků, představování produktových novinek, pořádání praktických školení o produktech.

Požadujeme

Obchodní nebo technické vzdělání, zkušenost s prodejem produktů, u kterých je potřeba vysvětlit jejich funkci, vlastní iniciativa a radost z prodeje a samostatně organizované práce, znalosti PC (MS-Office / Outlook), řidičský průkaz a vlastní automobil je podmínkou, bydliště v oblasti Prahy nebo blízkém okolí, znalost němčiny je výhodou.

Nabízíme

Intenzivní tréninkový program. K dispozici dostanete PC, kde si můžete plánovat své prodejní trasy, zadávat objednávky a vyhledávat informace o zákaznících. Dobré pracovní klima.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Geiger PersonalConsult zprostředkovává vysoce kvalifikované vedoucí a odborné pracovní síly na hlavní pracovní poměr v České republice. Náš mandant je úspěšnou společností s mezinárodní působností. Sídlo české pobočky se nachází v blízkosti Prahy. Společnost distribuuje vysoce hodnotné inovační produkty z oblasti hygieny. Zákazníci společnosti pocházejí z oblasti gastronomie, turistiky, průmyslu a zdravotnictví. Úspěch společnosti se zakládá na firemní kultuře a vyznačuje se kvalitou, budoucností, nadšením a tradicí.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Dle dohody

V případě zájmu požijte volbu "odpovědět".
 Zpět