Volné pracovní místo  Pracovnice pro přípravu elektrotechnické výroby

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyučení

Popis pracovní nabídky

Příprava štítků pro přístroje, svorky, vodiče atd. pomocí tiskáren a plottru. Obsluha odpovídajícího programu v PC pro tiskárny a plotter. Práce s technickou dokumentací, mechanické označení elektrokomponentů, mechanické označení vodičů v rozvaděči, příprava svorkovnic dle dokumentace, kontrola štítků pro ovládací prvky a označení rozvaděčů, případně pro periferie. Úzká spolupráce s vedoucím výroby a elektromontéry. Pozice je vhodná zejména pro ženy.

Požadujeme

Vyučení/praxe v elektrotechnickém oboru, uživatelská znalost PC, technické myšlení.

Nabízíme

Jednosměnný provoz, zajímavou práci v moderním prostředí, 1 týden dovolené navíc, příspěvek na stravování (50%). Práce na HPP.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je INTERSOFT-Automation, s.r.o. - již 20 let se úspěšně zabývá projekcí a výrobou elektrických rozvaděčů a jejich uváděním do provozu. Společnost se orientuje především na zahraniční zákazníky (Německo, Švýcarsko, Lucembursko, Dánsko, Velká Británie, USA, Polsko, Švédsko), případně jejich dceřiné firmy v ČR. Další oblastí činnosti firmy je nákup a prodej komponentů pro průmyslovou automatizaci a technické poradenství.

Místo práce: Plzeň

Termín nástupu: 01.02.2013


V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět