Volné pracovní místo  Pracovník Distribuce - 17.400-19.000 Kč/měsíc

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Základní

O firmě

Jsme personální agentura s 60 letou tradicí. Pomáháme lidem najít tu správnou práci a firmám ty správné zaměstnance. Každý den pracujeme na tom, abychom lidem našli tu nejlepší práci, ve které se mohou realizovat a firmám ty nejlepší zaměstnance, kteří jim pomohou v úspěšném rozvoji. To je to, co děláme a kým jsme.

Požadujeme

Pokud jste si odpověděli „ano“, pak by vás mohla zajímat pozice pracovníka distribuce. Její důležitost spočívá v dohledu nad přípravou a balení zakázek. Kromě toho zaměstnanec tiskne dodací listy, přepravní štítky a řadu dalších nezbytných indikátorů. Součástí práce ve směnném provozu je i manipulace s počítačem a čtečkou čárových kódů. Jestli se nebojíte převzít zodpovědnou práci, máte dokončené vzdělání a nejste nijak zdravotně omezeni, může být tato pozice určena právě pro vás.

Motivovaným zájemcům nabízíme ty nejlepší pracovní podmínky pro dosahování kvalitních výsledků. Do těch se počítá kromě platu i 25 dní dovolené a stravenky v hodnotě 60 Kč. Pokud splňujete uvedené podmínky a toužíte se stát součástí pracovního procesu mezinárodní logisticko-výrobní společnosti, ozvěte se!

Vhodné pro

Absolventy.
 Zpět