Volné pracovní místo  PRACOVNÍK DO VÝROBY

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Práce na ŽL, Brigády
Vzdělání Základní

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
Charakteristika pracovní náplně:<BR>- práce v závodě na výrobu drátů a kovových svitků<BR>- práce fyz.náročnější (proto je svou povahou vhodnější pro muže)<BR><BR><h2>Požadujeme</h2><BR>- vzdělání – min. základní <BR>- pečlivost, spolehlivost, dobrá pracovní morálka<BR>- ochota pracovat na 12 hod. směny v nepřetržitém provoze v cyklu 3R-3V-3N-3V<BR>- absolvování vstupní lék.prohlídky<BR>- nástup možný ihned<BR> <BR><h2>Nabízíme</h2><BR>- práci na hlavní pracovní poměr<BR>- smlouva na dobu určitou <BR>- ohodnocení 75 Kč/ hod. + příplatky dle platné legislativy <BR>- nepřetržitý provoz R: 6:00 – 18:00, N :18:00 – 6:00<BR>- možnost přesčasů <BR>- zajištěné stravování s příspěvkem zaměstnavatele<BR><BR><BR>Vážní zájemci volejte níže uvedená čísla nebo nás navštivte na pobočce v Ostravě (zast.MHD Elektra, za Komerční bankou)<BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 2215
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět