Volné pracovní místo  Pracovník/-ice obchodního oddělení

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Obchodně administrativní podpora při prodeji: servis pro zákazníky z různých zemí Evropy v rámci call centra (reakce na telefonické poptávky od zákazníků, poradenství, zpracování nabídek, příjem objednávek, zadávání zakázek do výroby, interní komunikace k realizaci zakázky, technické poradenství po telefonu apod.), vyřizování účetně-obchodních záležitostí (řízení pohledávek, dobropisy apod.), správa dat v PC - SAP. Marketing - realizace ve spolupráci s obchodním ředitelem.

Požadujeme

SŠ s maturitou, alespoň školní znalost technické dokumentace (výkresy stavební nebo strojní). Znalost anglického jazyka - pokročilá úroveň. Dobré organizační a komunikační schopnosti. Dobrou práci na PC MS Excel a MS Word. Spolehlivost a pečlivost. Praxe z oblasti obchodní administrativy není podmínkou, je však výhodou.

Nabízíme

Pestrou odbornou a organizační práci s možností dalšího rozvoje, odpovídající odměňování, 5 týdnů dovolené, stravenky.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je firma MEA MEISINGER, s.r.o. Plzeň - středně velký moderní strojírenský podnik vyrábějící široký sortiment zejména pro stavebnictví. Hlavní specializací závodu je zpracování ocelového plechu (např. výroba mřížových roštů), žárové zinkování a zpracování plastů (např. výroba plastových oken). Společnost je dceřinou firmou německého holdingu a v Plzni vznikla v roce 1994.

Místo práce: Plzeň

Termín nástupu: Dohodou, co nejdříve

V připadě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět