Volné pracovní místo  Pracovník obchodního oddělení s AJ (i pro absolventy)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Práce s klienty po telefonu i osobně – klienti se spíše sami ozývají, mají zájem o produkt. Zpracování návrhů smluv, dodatků ke smlouvám, kontrola jejich správnosti a úplnosti, jejich zaslání klientům. Řešení reklamací. Klientela je i zahraniční, nutná komunikace slovem i písmem v Aj. Výhodou je znalost programu Helios, ale není podmínkou. Vzhledem k tomu, že se společnosti zabývá prodejem elektronických zařízení, je výhodou technické vzdělání, ale také není podmínkou.

Požadujeme

Požadujeme minimálně středoškolské vzdělání, znalost anglického jazyka. Dále je nezbytné příjemné vystupování a vzhled, dobré komunikační schopnosti, spolehlivost, pracovitost, loajálnost a schopnost týmové spolupráce. Praxe není nutná. Nabízíme zajímavou práci v prosperující moderní české společnosti, osobní ohodnocení, stravenky.

Nabízíme

Nabízíme zajímavou práci na HPP na dobu neurčitou v prosperující moderní české společnosti, která vyvíjí i vyrábí velmi zajímavé produkty. Dále nabízíme osobní ohodnocení a stravenky.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je Princip a.s. – společnost zabývající se vývojem a prodejem elektronických zařízení. Mezi její produkty patří především telematické jednotky pro automobilový průmysl a jiná zařízení integrující GPS a GSM. Své výrobky vyváží do různých států světa.

Místo práce: Praha 5, Radlická 204/503

Termín nástupu: Možno ihned

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte volbu "odpovědět".
 Zpět