Volné pracovní místo  BURGERAŘ + STRAVENKY A DALŠÍ BONUSY

Lokalita Vyškov a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyučení, SŠ s maturitou, Vyšší odborné
Hrubá mzda 20 000–28 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

CO NABÍZÍME? DOBŘE PLACENOU A PŘITOM ZAJÍMAVOU PRÁCI PRO KUCHAŘE/ŘKU VE VYŠKOVĚ.
Je pro tebe důležitý smysl toho, co děláš? Cítíš se v kuchyni málo doceněný/á? Chceš být součástí úspěšné firmy? Máš rád/a lidi, kolektiv a těší tě, když někomu tvé jídlo chutná? Umíš si poradit s masem anebo s ním dokonce rád/a experimentuješ? Zajímáš se o to, jak udělat ten nejlepší burger? Pak jsi náš člověk a zveme tě mezi sebe do ŠPIZZA rodiny!! ♥ Jsme nadšenci, tedy převážně nadšenkyně :) kteří od prvosurovin vyrábí pizzu, gyros a nově také burgery. Vše bez polotovarů.
Chodíme na krátké, zato intenzivní směny, na kterých bývá veselo. Zkrátka šrumec a frmol, to je to, co nás baví! Na naši Dvojku ve Vyškově hledáme možná právě tebe!

Opusť vyjeté koleje a stojatou vodu, práce u nás je ŠPIZZA!

Požadujeme

Hledáme někoho, kdo je buď vyučený kuchař/ka anebo má dostatečné zkušenosti v kuchyni. Dále by měl/a mít příjemné vystupování a schopnost se přizpůsobit. Rádi bychom týmového hráče, který dobře zvládá stres.

Nabízíme

Práce našich Špizzařů si vážíme, proto dostaneš k výplatě (20-28 tis.) měsíční příspěvek na relaxaci, penzijní pojištění, vánoční odměny a po 3 letech 5 dnů dovolené navíc. Své zaměstnance si pečlivě vybíráme a pak se k nim chováme jako k rodinnému stříbru! Přijď se mezi nás podívat alespoň na zkoušku, rádi se ti budeme věnovat.
 Zpět