Volné pracovní místo  PRACOVNÍK REKLAMAČNÍHO A SERVISNÍHO ODDĚLENÍ, ref..č. IV 425

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

APROFES, s.r.o. již 27let pracuje pro lidi a s lidmi. Jsme recruiteři a headhunteři. Jde nám o to, abychom Vám pomohli najít takovou práci, kterou byste si užívali a fakt ji měli rádi. Jsme tým personalistů a pracovních psychologů. # Jsme Áčko

Popis pracovní nabídky

Pro našeho VIP klienta, společnost, která je na trhu letos již 23. rok a zabývá se výrobou a prodejem koupelnových doplňků a vodovodních baterií, hledáme nyní pro brněnskou centrálu PRACOVNÍKA REKLAMAČNÍHO A SERVISNÍHO ODDĚLENÍ.

Potřebujeme muže s technickým vzděláním, který bude mít na starosti:

-vyřizování a posuzování reklamací od klientů, zjišťovat, zda se jedná o reklamace záruční či pozáruční a bude muset řešit možnost servisu ( zda výrobek bude zaslán poštou na servisní centrum a nebo zda tam, přímo na místo, vyjede servisní technik)
  • má na starost externí servisní pracovníky v rámci celé ČR, kontroluje jejich faktury za práci a za náhradní díly
  • řeší různé "zádrhely", tj. věci týkající se řešení záručních oprav přes pojišťovny, komunikuje s právními zástupci poškozené strany, zástupci pojišťoven atd.
-1-2x v měsíci může vyjet do terénu v rámci ČR posoudit , zda je reklamace uznatelná či nikoliv
-je na tzv. "call centru" - tj. řeší, kdo bude reklamace opravovat v rámci ČR, řeší termíny, servisní techniky - jejich výjezdy a zásahy, tj. organizuje servisní výjezdy a zásahy v rámci celé ČR
  • řeší administrativu spojenou se všemi reklamacemi a servisními zásahy ve vnitrofiremním SW systému

Tento člověk musí být absolutně organizačně schopný, inteligentní, ekonomicky myslící ( bude šetřit náklady firmě) a technicky uvažující .

Nástup je možný IHNED, pracoviště Brno.

Společnost patří k nejsilnějším ve svém oboru nejen v rámci ČR, ale i v zahraničí mají výborné jméno a z toho vyplývá i jejich ekonomická stabilita.

Na tuto pozici je zatím plánované ohodnocení na nástup 25 000,- Kč, které se však může změnit, dle zásluh a aktivity pracovníka. Společnost svým zaměstnancům poskytuje také velké množství vnitrofiremních benefitů.

V případě zájmu použíjte volbu "odpovědět".
 Zpět