Volné pracovní místo  Pracovník technické podpory a podpory prodeje CAD/CAM software

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Pracovník se stará o všechny technické činnosti související s nabízenými produkty. Zejména zajišťuje technickou pomoc zákazníkům, podporu obchodnímu konzultantovi při nabízení softwaru (předvádění softwaru), školení nových i stávajících uživatelů, úpravu postprocesorů, přípravu lokalizovaných příruček k programům a přednášky na technických seminářích. Účastní se veletrhů a školení v zahraniční, nejčastěji ve Velké Británii. Jednou z důležitých činností je samovzdělávání v oboru k dosažení vyšší úrovně znalostí.

Požadujeme

Minimálně středoškolské vzdělání ve strojírenském oboru nebo 5 let praxe ve strojírenství. Řidičský průkaz skupiny B s dobrou znalostí řízení vozidel. Požadujeme ohleduplné chování na silnici a dodržování předpisů. Znalost AJ na komunikativní úrovni. Znalost počítačů obecně + velmi dobrou znalost používání běžných kancelářských programů. Rychlé vyhodnocení požadavků a schopnost rychlého rozhodování. Nekonfliktnost, zodpovědnost, spolehlivost. Samostatnost, odpovědnost, schopnost týmové práce, dobré komunikační schopnosti, schopnost samostatného rozhodování, znalost anglického jazyka na komunikativní úrovni, ochotu se neustále vzdělávat a ochotu cestovat v tuzemsku i zahraničí.
Co netrpíme?
V naší společnosti není místo pro lež, podvody, nekolegiální chování, jedince se sklony k sólovému jednání a pracovníky, kteří to nemyslí do budoucna s prací u nás vážně. Nestrpíme mezi sebou ani nespolehlivého člověka, ani člověka se sklony k rasizmu.

Nabízíme

Práci v mladém dynamickém kolektivu s přístupem malé rodinnější firmy. Poskytujeme příspěvek na stravování, rozšířenou polední přestávku a finanční i nepřímé odměny za kvalitní práci. Nabízíme také tuzemské i zahraniční služební cesty. Věrnostní programy ve smyslu odměn a prodloužení základní dovolené až na 30 dnů. Za nadstandardní přístup k práci nabízíme nadstandardní ohodnocení.

Termín nástupu: Ihned

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Jsme malá stabilní firma s vynikajícím technickým zázemím a péčí o své zaměstnance s 15letou historií. Pracujeme s nejmodernější technikou a setkáváme se s nejnovějšími technologiemi v oblasti strojírenství, zejména pak frézování, soustružení a EDM řezání. Vytváříme příjemné pracovní prostředí a dobré vztahy na pracovišti. Staráme se o prodej CAM i CAD softwarů do strojařských firem po celé ČR i SR. Zastupujeme společnost Delcam Plc. s více než 700 pracovníky po celém světě. Vedle našeho zastoupení v ČR existuje dalších 79 zastoupení v jiných zemích.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět