Volné pracovní místo  Pracovník v elektrovýrobě - vyhláška 50/78 Sb.

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Práce na ŽL, Brigády
Vzdělání Základní

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Popis</h2><BR>* testování funkčnosti PC sestav z hlediska elektro <BR><BR><h2>Požadujeme</h2><BR>* vyučení v oboru elektro - vyhláška 50 §5 - práce na el. zařízeních pod dozorem<BR>* dobrý zrak a výborná manuální zručnost<BR>* pečlivost, zodpovědnost<BR>* chuť pracovat<BR>* ochota k přesčasové práci<BR><BR><h2>Nabízíme</h2><BR>* nástup do zaměstnání po dohodě (vždy je možno domluvit se na nástupních termínech a to po celý rok 2008!)<BR>* jednosměnný, dvousměnný nebo třísměnný provoz, práce ve velmi čistém pracovním prostředí<BR>* 4 týdny dovolené na zotavenou<BR>* příspěvek na stravu v podniku ve výši 19 Kč za každý odebraný oběd<BR>* možnost převodu do kmenového stavu klienta <BR>* motivační finanční ohodnocení<BR>* bonusový program za odpracované hodiny<BR>* finanční odměny za přivedení zájemce o zaměstnání<BR>* vhodné pro absolventy, ženy na rodičovské dovolené, studenty, lidi v předdůchodovém věku <BR><BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 1828
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.

Vhodné pro

Absolventy.
 Zpět