Volné pracovní místo  Pracovník/ce IT – servisní podpora medicínského SW a asistent/ka obchodního oddělení

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Servisní podpora medicínského SW – po odpovídajícím zaškolení instalace SW, telefonický hotline, vzdálená správa, servis na místě. Obecná podpora počítačových řešení. Asistent/ka obchodního oddělení IT společnosti. Různorodá pracovní náplň – od vedení obch. případů, po instalaci a servis. Vhodné i pro absolventy/ky.

Požadujeme

Minimálně středoškolské vzdělání (nevyžadujeme technického směru). Velmi dobrou uživatelskou znalost PC. Umění jednat s lidmi, příjemné vystupování, schopnost týmové spolupráce, odolnost vůči stresu, vysoké pracovní nasazení, bezúhonnost. Chuť vzdělávat sebe, chuť vzdělávat jiné osoby. Pasivní znalost anglického jazyka (porozumění psaného textu).
Nekuřák, ŘP sk. B.

Nabízíme

Práci v malém kolektivu zavedené IT firmy s 14letou tradicí. Osobní přístup. Veškeré pracovní prostředky nutné pro výkon práce. Nástupní mzda dle praxe, výkonnostní odměny a další benefity v nefinanční oblasti.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost zabývající se systémovou podporou informačního medicínského SW pro ambulantní lékaře a zdravotnická zařízení; zajišťující prodej, instalaci, podporu a služby s tím spojené; stavbou a údržbou infrastruktury pro ordinace a zdravotnická zařízení
Místo práce: Ostrava

Termín nástupu: ihned, dle dohody

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět