Volné pracovní místo  Pracovník/pracovnice Public a Media relations Mendelovy univerzity v Brně

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

Jsme ryze česká poradenská společnost založená v roce 1994 bez účasti zahraničního kapitálu.

Od svého založení se zabýváme zejména poradenstvím v oblasti personalistiky jak pro uchazeče, tak pro naše klienty. Ve všech oborech doporučujeme uchazeče na pozice řadové, střední i manažerské.

Popis pracovní nabídky

REKTOR MENDELOVY UNIVERZITY V BRNĚ
vyhlašuje výběrové řízení k obsazení místa
  • Pracovník/pracovnice Public a Media relations Mendelovy univerzity v Brně


Náplň práce:

příprava, organizační zajištění a koordinace celouniverzitních akcí, příprava tiskových zpráv a komunikace s médii, reprezentace univerzity, spolupráce vně i uvnitř univerzity, sponzoring, fundraising, péče o vizuální identitu univerzity, jednotný vizuální styl, příprava propagačních materiálů, publikací, reklamních předmětů, účast v komisi pro PR, v Redakční radě, při vydávání časopisu Mendel Green, přípravě výročních zpráv, informace a komunikace s absolventy, správa obsahu webu a sociálních sítí.

Požadujeme

vysokoškolské vzdělání se zaměřením na mediální sféru či komunikaci výhodou. Výborné organizační, komunikační a prezentační dovednosti, strategické myšlení (schopnost určovat priority), osvojení si zásad správné argumentace a vyjednávání. Uživatelská znalost práce na PC a kancelářských aplikací. Schopnost samostatné tvůrčí činnosti vytvářet tiskové zprávy, kultivované vystupování na veřejnosti nebo v médiích. Časová flexibilita (nárazově nutnost práce o víkendech, svátcích apod.), řidičský průkaz skupiny B výhodou.
Nástup: dle dohody.

Nabízíme

zodpovědnou a nestereotypní práci, zázemí instituce univerzitního typu, možnost dalšího vzdělávání a osobního rozvoje.

Písemné přihlášky s motivačním dopisem, strukturovaným životopisem a dokladem o vzdělání přijímá Oddělení personální a sociální, rektorát Mendelovy univerzity v Brně, Zemědělská 1, 613 00 Brno. Přílohy přihlášky zaslané v elektronické podobě se uchazečům, kteří nepostoupili do užšího výběru, případně nebyli v užším výběru vybráni k přijetí, nevrací a budou skartovány.

Vhodné pro

Absolventy.
 Zpět