Volné pracovní místo  Procesní inženýr (technolog) chemické výroby

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Hodnocení stavu a funkcí procesů (jejich optimalizace), provádění materiálové a energetické bilance, příprava podkladů pro výzkum a investiční projekty, potřebné výpočty, inovace technologických procesů s cílem zvyšování automatizace jednotlivých článků výroby, zajišťování a organizování technologické přípravy chemické výroby, navrhování nejefektivnějších způsobů volby zdrojů, technických prostředků, materiálů, uspořádání chemické výroby, ověření nových postupů a zavádění nových výrobků.

Požadujeme

VŠ vzdělání chemického zaměření (chemické inženýrství), analytické myšlení, aktivní přístup, aktivní znalost AJ, schopnost týmové práce, flexibilitu, znalost ASŘTP výhodou, praxi v projektových týmech a v oboru (výhoda).

Nabízíme

Perspektivní zaměstnání s možností kariérního postupu v prosperující společnosti, motivační finanční ohodnocení, 5 týdnů dovolené, profesní rozvoj, nadstandardní sociální výhody, flexibilní pracovní dobu.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým jsou Lučební závody Draslovka a.s., rychle se rozvíjející podnik s dlouholetou historií v kyanidové chemii.

Místo práce: Kolín

Termín nástupu: Ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět