Volné pracovní místo  Prodej osobních a užitkových vozů Fiat

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyučení, SŠ s maturitou

O firmě

Naše rodinná firma Srba Servis je na trhu již od roku 1991, postupem času jsme se rozrostli z malé nezávislé autodílny na autorizovaného dealera značek Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Chevrolet, Jeep, Opel, Saab a Volvo.

Naše služby nabízíme v moderních a pravidelně rozšiřovaných provozovnách. Naše aktivity se zaměřují na prodej, servis , nabídku originálních náhradních dílů, klempířské a lakýrnické práce, autorizované tuningové úpravy, širokou nabídku finančních produktů a pojištění.

Na každou námi nabízenou automobilku máme k dispozici vždy separátní tým odborníků, kteří jsou plně vyškoleni na svoji značku a to jak v prodejním tak i v servisním týmu.

Naše láska a vztah k vozidlům nás však nepřivádí jen k nabízení běžných služeb, ale naši zákazníci mohou vozidlo otestovat v naší diagnostické laboratoři, která nemá v našem oboru obdoby přes svůj technologický pokrok.

Srba Servis si váží každého zákazníka, ať již soukromého, kupujícího jedno vozidlo, či velkých fleetových firem. Pro každého se vždy snažíme doporučit ten nejvhodnější produkt, ať už se jedná o vozidlo, financování nebo výhody operativního leasingu.

Všechny naše aktuální nabídky vždy pravidelně uvádíme na naše internetové stránky http://www.srba.cz/ a bude naším potěšením pokud i Vy se stanete jejich pravidelnými návštěvníky.

„Vítejte ve světě Srba Servis“

Popis pracovní nabídky

Přijmeme prodejce osobních a užitkových vozů Fiat pro naší pobočku Srba Servis Jíloviště

Požadujeme

  • flexibilitu a vysoké nasazení
  • vyjednávací schopnosti a solidnost
  • předchozí zkušenost s prodejem vozidel výhodou

Nabízíme

  • zajímavé finanční ohodnocení
  • kvalitní zázemí rodinné firmy
 Zpět