Volné pracovní místo  PRODEJCE – NÁVRHÁŘ KUCHYNÍ A NÁBYTKU

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské

Popis pracovní nabídky

Prodej - návrhy kuchyní a vestavěných skříní na PC, denní kontakt se zákazníkem, zpracování prodaných zakázek pro výrobu, aktivní komunikace se zákazníkem - identifikace jeho potřeb, zpracovávání nabídek na míru zákazníka a prodej, aktivní vyhledávání nových zákazníků.

Požadujeme

SŠ s maturitou nebo VŠ. Grafické a technické zpracování zakázek, návrhů kuchyní a nábytku, samostatné vedení obchodního jednání se zákazníkem, znalost v programu CAD nebo Turbo CAD, zpracování zakázek pro přípravu výroby, znalost nábytkářské technologie, komunikační schopnosti, tvůrčí myšlení, příjemné vystupování, ŘP skupiny B.

Nabízíme

Motivující finanční ohodnocení, příjemné pracovní prostředí v mladém kolektivu, získání nových zkušeností a znalostí, podíl na hospodářském výsledku.

Místo práce: Brno

Termín nástupu: Ihned

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Welle - ing. Kaláb, s.r.o. – HEZKÝ DOMOV - brněnská společnost zabývající se zakázkovou výrobou, hledá šikovného prodejce kuchyní, vestavěných skříní a nábytku na zakázku. Provádíme počítačové zpracování návrhů, kontakt se zákazníkem je v naší firmě na denním pořádku. Velmi důležité je příjemné vystupování a komunikativnost se zákazníkem.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět