Volné pracovní místo  PROGRAMÁTOR MONTÁŽNÍCH LINEK

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Cílem je uvést linky do plné výrobní rychlosti, programátor spolu s mechanikem bude provádět: uvedení linek do provoz, kontrolu zapojení do sítě, nastavení počátečních hodnot linky, spuštění linky v automatickém režimu a dosažení kvalitní výroby spolu s klientem, účast na analýzách poruch nebo výroby nekvalitních výrobků, provádět nezbytné změny nutné k vyřešení vzniklých problémů samostatně nebo se schválením vedoucího projektu automatiky.

Požadujeme

Maturita a 2 roky vyššího odborného vzdělání nebo maturita a 2letá praxe v oboru, dynamika, týmový hráč, zodpovědnost, přesnost a organizovanost, společenská a komunikativní osobnost. Elektrická oprávnění umožňující působení ve výrobních závodech, ovládání programovacího jazyku LADDER, ovládání softwarů RSLogix5000 a FactoryTalkview, schopnost orientovat se v elektrických schématech a schématech rozvodů stlačeného vzduchu, umět diagnostikovat a vyřešit spolu s mechanikem poruchy elektrické, pneumatické nebo mechanické. Znalost angličtiny pro konverzaci s kolegy a orientaci v dokumentech nezbytná.

Nabízíme

Práci pro evropskou zahraniční společnost použijte odpovědní formulář – projektování a realizace speciálních průmyslových zařízení. Platové podmínky dohodou. Další informace budou sděleny uchazeči na osobním pohovoru a budeme rádi za vzájemný dialog.

Místo práce: Žebrák

Termín nástupu: 1.7.2012

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Naším klientem je společnost Logos Tchéquie s.r.o., v zastoupení pro SMIAS Industrie, Francie, společnost poskytující služby v oblasti inženýringu.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět