Volné pracovní místo  Programátor pro jazyk Delphi

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Náplní práce je programování aplikací v oblasti ochrany ovzduší, SW pro kontinuální měření emisí a imisí. Jde o pokračování ve vývoji stávajících aplikací pro nové i současné zákazníky. Programování zasahuje do oblasti kancelářských aplikací, vizualizace měření i průmyslové automatizace (nabírání dat z měřících převodníků), komunikací s databázemi (OPC server, SQL server) a sítí (IP přenosy dat apod.).

Požadujeme

Znalost programování ve vývojovém prostředí Delphi. Požadujeme středoškolské nebo vyšší vzdělání a řidičský průkaz na osobní auto. Jazykové znalosti: Postačuje znalost anglického jazyka na úrovni porozumění psaného textu pro potřeby programování (porozumění manuálům a popisům SW jiných výrobců apod.). Základní znalost technického vybavení IT a automatizační techniky je výhodou.

Nabízíme

Dlouhodobou perspektivu práce pro stabilní okruh zákazníků. Trvalý kontakt s moderními SW nástroji a informační technikou. Samostatná práce, malý firemní kolektiv, ve kterém si vycházíme ve všem vstříc, pružná pracovní doba atd. Možnost volby pracoviště (Praha 7 nebo Odolena Voda). Cca 1 služební cesta týdně. Mzda 25 – 40 tis. Kč, služební telefon, stravenky.

Místo práce: Praha 7 nebo Odolena Voda

Termín nástupu: Ihned

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost Elidis s.r.o. dodávající systémy pro kontinuální měření emisí v oblasti ochrany ovzduší a magnetické materiály a výrobky.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět