Volné pracovní místo  PROGRAMÁTOR ROBOTŮ, ref. č. T-011

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

APROFES, s.r.o. již 27let pracuje pro lidi a s lidmi. Jsme recruiteři a headhunteři. Jde nám o to, abychom Vám pomohli najít takovou práci, kterou byste si užívali a fakt ji měli rádi. Jsme tým personalistů a pracovních psychologů. # Jsme Áčko

Popis pracovní nabídky

Chcete být, nebo jste profíkem v oblasti programování robotů? Láká Vás práce v zahraničí a cestování je Vám vlastní? Pokud ano, nejspíše hledáme právě Vás.

Pro našeho klienta působícího v oblasti výroby a programování robotů hledáme šikovné kandidáty na pozici
PROGRAMÁTOR ROBOTŮ.

Co bude Vaším úkolem? Společnost Vás bude vysílat do Mexika, Číny, Německa a jiných destinací na projekty ke klientům, kde budete programovat roboty přímo podle požadavků klienta. Zázemí společnosti je v Mladé Boleslavi, ale vzhledem k tomu, že budete převážně v zahraničí, je jedno, v které části republiky bydlíte. Společnost je schopna poskytovat i ubytování. Tuto práci si zamilujete, zejména pro její pestrost.

Požadujeme

Co od kandidátů požadujeme?
vzdělání či praxi v oblasti programování průmyslových robotů
praxe s programováním robotů Kuka a Fanuc vítána
možnost a ochota cestovat
AJ nebo NJ na aktivní úrovni
ŘP sk. B
chuť pracovat v kolektivu, spolehlivou osobnost

Nabízíme

Co může klient nabídnout:
finanční ohodnocení předchozích zkušeností
služební automobil
telefon, notebook
týden dovolené navíc
další osobní výhody
v případě potřeby možnost zajištění ubytování

lokalita práce: celá ČR
nástup: ihned či dohodou

Jiná sdělení

Zaujala Vás tato pozice? Dejte nám osobně vědět, budeme rádi, pokud zašlete i svoje profesní CV. Budeme se těšit na Vaše reakce.

Děkujeme za Váš zájem o tuto pozici. Pokud Vás, v průběhu 14 dnů od přijetí Vašeho životopisu, nebudeme kontaktovat, byla v prvním kole výběrového řízení dána přednost jinému uchazeči. Odpovědí na tento inzerát či zasláním Vašich osobních materiálů do společnosti APROFES, s.r.o. dáváte souhlas ke zpracování a uchování Vašich osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů.
 Zpět