Volné pracovní místo  Programátor robotů/SPS

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Simulace a offline programování robotů, kalibrování, programování online, parametrizování řízení robotů, seřizování periférií robotů, uvádění robotů, skupin robotů a zařízení do provozu, optimalizování taktů průběhů, manipulací a procesů, optimalizování procesů spojovacích technik (sváření, lepení, nýtování,…), analýza chyb, dohled nad produkcí, technická asistence, sestavování dokumentací, školení zákazníků, after sales services.

Požadujeme

Zkušenost v oblasti robotů žádoucí (Kuka, ABB, Fanuc,…), zkušenosti v oblasti automobilového průmyslu žádoucí, zkušenost v uvádění zařízení do provozu žádoucí, znalosti SPS, Feldbus, příp. řízení sváření žádoucí, předpoklad flexibilita, týmová schopnost, připravenost ke studiu, jazyky: dobré znalosti německého a českého jazyka na komunikativní úrovni, dobré znalosti PC (Excel, Word), mobilita – neomezená připravenost ke služebním cestám (80 – 90%). Zaslat strukturovaný životopis v NJ.

Nabízíme

Silné a stabilní zázemí v mezinárodní firmě, perspektivní individuální růst, prostor pro rozvoj kariéry, práci na klíčových projektech, práci ve špičkovém mezinárodním týmu, široké portfolio zaměstnaneckých benefitů, nástupní mzda od 40.000,- výše.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
EDAG CZ spol. s r.o., dceřinná společnost koncernu EDAG GmbH &Co., se sídlem v Mladé Boleslavi. Jsme v současné době největší nezávislou společností ve vývoji automobilů po celém světě. Ve světě máme více než 5500 zaměstnanců. Jsme inženýrská a konstruktérská firma, realizujeme také výstavby zařízení na klíč. Naším největším zákazníkem je v současné době firma Škoda.

Místo práce: Mladá Boleslav

Termín nástupu:Ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět