Volné pracovní místo  Project Engineer

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Jednání se zákazníky v předsériové fázi výroby a při změnách výrobků, vyhotovuje a vede dokumentaci výrobků při jejich zavádění a při změnách v sérii. Vede dokumentaci APQP, organizuje a zodpovídá za PPAP, vede dokumentaci, zpracovává návrhy harmonogramu, vyhotovuje protokoly z jednání týmů, vede „sledování projektů“, vystavuje zakázky na vzorkování, plánuje a připravuje vzorkování, řídí zkoušky vzorkování včetně vyhodnocení kvality výrobků, vystavení průvodní dokumentace, vyhodnocuje výrobky u zákazníka a projednává další postup.

Požadujeme

ÚSO/VŠ, plynulá znalost německého jazyka (hlavní zákazníci – německé automobilky), znalost AJ výhodou, minimálně 2-3 roky praxe v řízení projektů v automobilovém průmyslu, znalost APQP, PPAP, znalost MS Office a MS Project, řidičský průkaz sk.B, ochota často cestovat.

Nabízíme

Místo výkonu práce Hranice na Moravě, Evropa, časté několikadenní služební cesty k zákazníkům, služební notebook a mobil, nástupní mzda 35 000 Kč. Po zapracování ( cca 6 měsíců ) do 40 000 Kč, roční odměny.

Místo práce: Hranice na Moravě

Termín nástupu: Ihned nebo dle dohody

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost se sídlem v Hranicích na Moravě, patří mezi přední evropské firmy vyrábějící těsnící profily pro karoserie osobních vozidel.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět