Volné pracovní místo  Project Manager – Obchodní reprezentant

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Prohlubování obchodních vztahů se stávajícími zákazníky společnosti, akvizice nových klientů, uzavírání objednávek a smluv se zákazníky, technická podpora klientům.

Požadujeme

SŠ/VŠ vzdělání s min. 3letou praxí, schopnost systematické a samostatné práce, obchodní talent s uměním vyjednávat, orientace na zákazníka, orientace v technických výkresech, reprezentativní vystupování, časová flexibilita.

Nabízíme

Prostředí mladého kolektivu v rozvíjející se české společnosti, motivační platové ohodnocení, služební vůz s možností soukromého užívání, mobilní telefon, notebook

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je firma založena v roce 1990. V roce 2004 byla společnost transformována na Univers Tech s.r.o.. Sídlo společnosti a výroba je situována v Kladně. Od počátku se orientuje na doplňky staveb: stínící techniku, vratové systémy, rolovací mříže a vjezdové brány. V současné době patří mezi největší společnosti v tomto sortimentu na českém trhu a je významnou společností s pokrytím celé ČR.

Místo práce: Kladno

Termín nástupu: ihned

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!!! V případě, že tak neučiníte, nemusíte být zařazeni do výběrového řízení! Děkuji

V případě zájmu použíjte volbu "odpovědět".
 Zpět