Volné pracovní místo  Projektový manažer na Centru projektové podpory

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Organizační zajištění realizace schválených projektů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Komunikace s řídícím orgánem, řízení projektového týmu, koordinace činností jednotlivých členů realizačního týmu. Zajišťování a zpracování nezbytné dokumentace související s realizací projektu, včetně monitorovacích zpráv.
Odpovědnost za hladký průběh projektu.

Požadujeme

VŠ. NAPROSTOU PODMÍNKOU JE ZKUŠENOST s administrací projektů financovaných ze strukturálních fondů EU, dobrá znalost práce na PC (textové a tabulkové programy, další běžné programy, internet). Časová flexibilita, proaktivní přístup, schopnost tvůrčího myšlení, organizační a komunikační schopnosti, bezúhonnost.

Nabízíme

Možnost zapojit se do realizace zajímavých projektů v oblasti vysokého školství, finanční ohodnocení dle sazeb schválených v rámci těchto projektů, mzda v rozpětí 20 až 30 tis. Kč.

Místo práce: Ostrava

Termín nástupu: Dle dohody

Jiná sdělení

Profil společnosti:
VŠB – TU Ostrava dovršila v roce 2010 jako pokračovatelka montánního učiliště, báňské akademie a Vysoké školy báňské v Příbrami 161 let své existence. Vědecká a výzkumná činnost je po výuce a vzdělávání druhou hlavní činností univerzity a má klíčový význam z hlediska úspěšného průběhu restrukturalizace Moravskoslezského kraje. VŠB-TU Ostrava patří mezi špičkové technické univerzity v České republice, jejichž vědecko-výzkumný a vývojový potenciál rozvíjí a vytváří důležitou součást inovačních aktivit Moravskoslezského kraje a České republiky.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět