Volné pracovní místo  PROJEKTOVÝ MANAŽER, ref. č. Le - 084

Lokalita Brno a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

APROFES, s.r.o. již 27let pracuje pro lidi a s lidmi. Jsme recruiteři a headhunteři. Jde nám o to, abychom Vám pomohli najít takovou práci, kterou byste si užívali a fakt ji měli rádi. Jsme tým personalistů a pracovních psychologů. # Jsme Áčko

Popis pracovní nabídky

PROJEKTOVÉ ŘÍZENÍ JE VAŠE PARKETA? CHCETE SE PODÍLET NA VÝVOJI VÝZNAMNÝCH PROJEKTŮ?
HLEDÁTE ZAJÍMAVOU VÝZVU?

POKUD ANO, MÁM PRO VÁS NABÍDKU. OZVĚTE SE A VŠE PROBEREME.

Světový výrobce manipulační techniky rozšiřuje svoje řady a nabízí pozici:

PROJEKTOVÝ MANAŽER

V náplni práce je vedení vývojových projektů, komunikace se zákazníky i dodavateli, spolupráce s výrobou, kvalitou, nákupem a vývojem. Cestování do zahraničí.

Projektový manažer by měl mít technické vysokoškolské vzdělání a zkušenosti s projektovým řízením. Potřebuje ke své práci aktivní znalost němčiny, komunikační a organizační dovednosti. Velkou výhodu je, pokud zná výrobní strojírenské postupy a orientuje se ve výkresové dokumentaci.

Nabízíme

  • zajímavé projekty
  • zázemí silné nadnárodní společnosti
  • 5 týdnů dovolené a pružnou pracovní dobu
  • odborná školení a jazykové kurzy
  • platové ohodnocení dle zkušeností

Jiná sdělení

Jestliže Vás tato pozice zaujala, pošlete mi svůj životopis na použijte odpovědní formulář a já se Vám ráda brzy ozvu.

Pokud Vás v průběhu 14 dnů od přijetí Vašeho životopisu nebudu kontaktovat, byla v prvním kole výběrového řízení dána přednost jinému uchazeči.
Souhlasím s tím, aby agentura APROFES, s.r.o. (IČ 26887444) zpracovávala mé osobní údaje i za účelem předložení jiných pracovních pozic, než je výše uvedená. Zároveň souhlasím s tím, že agentura APROFES, s.r.o. může mé osobní údaje poskytnout v míře nezbytné pro účely zpracování i třetím stranám (zaměstnavatelům), pokud se jimi nabízená pozice v základu shoduje s mými požadavky na pracovní pozici. Souhlas uděluji na dobu 2 let, přičemž tento souhlas mohu kdykoliv odvolat, a nebo požádat o prodloužení této lhůty.
 Zpět