Volné pracovní místo  Projektový manažer

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Účast při zpracování cenových nabídek na zakázky. Příprava projektové dokumentace přidělených zakázek. Odpovědnost za řízení přidělených projektů. Vypracování finančních a časových plánů. Výběr dodavatelů a subdodavatelů. Kontroling zakázky – ekonomická realizace zakázky, finanční plány, kvalita vykonané práce. Projednávání technických, obchodních a smluvních záležitostí s investorem a dodavatelem. Vypracování finančního vyhodnocení zakázky. Sestavení plánu prací. Řízení a kontrola techniků a montážníků. Komunikace s investorem, architektem, projektantem. Vedení příslušné dokumentace.

Požadujeme

SŠ vzdělání – elektrotechnické. Vyhláška č. 50. Praxe v oboru min. 2 roky. MS Windows, Office, AutoCAD. Řidičský průkaz skupina B. Znalost AJ, NJ nebo FJ výhodou. Organizační a manažerské schopnosti. Analytické a koncepční myšlení. Flexibilita, samostatnost, zodpovědnost, přesnost. Týmový hráč. Vysoké pracovní nasazení.

Nabízíme

Možnost seberealizace a osobního růstu. Práce na atraktivních projektech v mezinárodní společnosti. Jazykové kurzy a jiné školení. Bonusy za úspěšné ukončení zakázek. Možnost přidělení služebního automobilu i na soukromé účely.Platové rozpětí 30 – 35.000 Kč.

Místo práce: Praha 6

Termín nástupu: Ihned

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je Elektromontážní firma – silnoproudé a slaboproudé instalace.
V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět