Volné pracovní místo  Recepční hotelu - brigáda

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Bezchybný check-in a check-out, vyúčtování služeb a zboží. Zodpovědnost za hotovostní a bezhotovostní operace uskutečněné na recepci. Vyřizování telefonních hovorů, předávání vzkazů hostům i spolupracovníkům. Evidence všech požadavků a přání hostů, zajištění jejich splnění v požadované kvalitě. 12-ti hodinové směny (krátký – dlouhý týden, práce v noci).

Požadujeme

SŠ vzdělání (příp. student VŠ), aktivní znalost ČJ, AJ a RJ, zkušenosti na pozici recepční v hotelu výhodou, odolnost vůči stresu, komunikativnost, příjemné vystupování, zájem o práci s lidmi, časová flexibilita, uživatelská znalost PC (internet, Word, Excel, Outlook).

Nabízíme

Práce v pěkném prostředí v centru Prahy, společnost patřící českým majitelům, odpovídající mzdové ohodnocení, přátelský kolektiv, závodní stravování.

Hotel si vyhrazuje právo odpovědět pouze zájemcům, kteří budou vybráni k osobním pohovorům. S materiály ostatních zájemců budeme nakládat podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost ADRIA-NEPTUN, spol. s r.o - ****Hotel Adria Praha nabízející své služby již 102 let. Jako prvnímu hotelu v Praze mu byla udělena Ekoznačka EU.

Místo práce: Praha 1

Termín nástupu: DUBEN-KVĚTEN 2016

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze volbu "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 4. 5.2016 Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět