Volné pracovní místo  Recepční společnosti (mimo hotelové recepční)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Zajištění chodu recepce společnosti a podpora dalších oddělení. Vyřizování poštovní i emailové komunikace. Zapisování došlých faktur a jejich agenda. Přijímání hovorů na ústřední telefonní lince. Správa podnikových databází s kontakty a péče o VIP zákazníky (newslettery, pozvánky). Aktivní účast na pořádaných akcích společnosti. Obsluha registračního systému a přijímání plateb (tzv. malá pokladna). Podpora vedení společnosti v oblasti administrativy. Příprava zasedací místnosti a uvítání hostů včetně zajištění jejich servisu. Spolupráce s dalšími odděleními a zaměstnanci společnosti při přípravě materiálů a podkladů pro jednání.

Požadujeme

Min. SŠ s maturitou. Český a anglický jazyk slovem i písmem (denní komunikace). Časová pružnost s ohledem na chod společnosti a její aktuální potřeby. Uživatelská znalost kancelářského balíku MS Office. Reprezentativní vystupování. Dobré komunikační dovednosti při denním kontaktu s lidmi. Umění jednat s chladnou hlavou. Smysl pro detail. Osobní zodpovědnost. Schopnost samostatné práce i práce v týmu. Nadšení a sportovní duch.

Nabízíme

Přátelský a mladý kolektiv menší firmy. HPP s možností práce na ŽL. Odměny v podobě bonusového systému firmy. Občasné zahraniční cesty. Zázemí stabilní společnosti. Spolupráce na organizaci sportovních akcí světové úrovně.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Ihned

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost s mnohaletou působností v oblasti pořádání významných sportovně-kulturních akcí na mezinárodní úrovni.


V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět