Volné pracovní místo  Recepční v hotelové recepci

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Vaším úkolem bude zajištění chodu recepce, zajištění profesionálního servisu hostům dle interních standardů, provádění administrativy, týmová práce s ostatními úseky hotelu.

Požadujeme

Hledáme zaměstnance se středoškolským vzděláním, jazykovým vybavením (preferujeme němčinu – komunikativní znalost), s dobrými komunikačními schopnostmi i v zátěžových situacích, s orientací na detail, s profesionálním vystupováním, schopností samostatného vystupování, se znalostí práce na PC.

Nabízíme

Nabízíme pracovní poměr na dobu neurčitou, silné zázemí stabilní společnosti, práci v nejnavštěvovanějším hotelu v regionu s dlouholetou tradicí a vysokou úrovní služeb, možnost profesního růstu, možnost využití personálního ubytování a stravování s příspěvkem na stravu, mzdové ohodnocení dle profesních znalostí a dovedností od 18.000,-- Kč, čtvrtletní výkonnostní odměny, zaměstnanecké výhody – např. sleva na pobyty a stravování v hotelech v rámci společnosti OREA HOTELS s.r.o., využívání služeb hotelu se slevou pro zaměstnance a další.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je OREA HOTELS s.r.o., OREA Vital Hotel Sklář Harrachov. Společnost OREA HOTELS & RESORTS provozuje velký český hotelový řetězec po celé České republice.

Místo práce: Harrachov

Termín nástupu: Ihned nebo dle dohody

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze volby "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 2.7. 2016 Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět