Volné pracovní místo  RECRUITER (asistent/ka náboru)

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Práce na ŽL, Brigády
Vzdělání Základní

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Popis</h2><BR>- aktivní zajišťování náboru uchazečů o zaměstnání (zejm. dělnické pozice)<BR>- poskytování informací o volných pracovních místech uchazečům o zaměstnání<BR>- evidence pracovně-právních dokladů agenturních zaměstnanců<BR>- zajištění administrativního chodu pobočky, práce s databází <BR><BR><h2>Požadujeme</h2> <BR>- SŠ vzdělání, dobrá znalost práce na PC - MS Office<BR>- velmi dobré komunikační a organizační schopnosti<BR>- aktivní přístup, flexibilita, zkušenost s prací s lidmi výhodou<BR>- schopnost empatie, spolehlivost, samostatnost<BR><BR><h2>Nabízíme</h2><BR>- perspektivní zaměstnání ve společnosti pracující s lidskými zdroji<BR>- propracovaný systém firemních benefitů a vzdělávání<BR>- zaškolení na pracovní pozici<BR>- nástup možný ihned<BR><BR>Těšíme se na Váš motivační dopis a strukturovaný životopis zaslaný do 23.9.2008 na adresu použijte odpovědní formulář pod značkou “recruiter Ostrava“.<BR>Více informací na použijte odpovědní formulář
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 2219
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět