Volné pracovní místo  Recruitment (náborový specialista) – HPP nebo ŽL

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Zodpovědnost za náborové procesy, spolupráce na tvorbě náborových strategií, plnění náborových cílů, aktivní vyhledávání uchazečů na otevřené pozice a hledání nových způsobů získání kandidátů, volba vhodných zdrojů pro vyhledání uchazečů, vedení pohovorů s kandidáty, jejich vyhodnocování a doporučování manažerům, poskytování odborné podpory manažerům.

Požadujeme

SŠ/VŠ ( zaměření – řízení lidských zdrojů), celoživotní práce s lidmi, umění odhadnout lidi, znalost procesů náboru zaměstnanců a souvisejících oblastí ( pracovní právo, relokační politika atd.), znalost konceptů a metod recruitmentu, zkušenosti s vedením pohovorů na manažerské pozice, zkušenosti s náborem na různé úrovně a typy pozic, výborné komunikační, prezenční a vyjednávací dovednosti, schopnost navazovat kontakty, pečlivost, schopnost efektivně stanovovat priority a dotahovat věci do konce, iniciativnost, orientace na výsledek, schopnost týmové spolupráce, organizační dovednosti, profesionální přístup.

Nabízíme

Finanční ohodnocení: 30.000,- + cílové odměny, PC, telefon, automobil, přátelský kolektiv, pracovní smlouva i na živnostenský list.

Místo práce: Teplice

Termín nástupu: ihned

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je JACER – CZ, a.s. - dynamicky rozvíjející se společnost se zaměřením na dřevovýrobu, lesnickou činnost a autodopravu.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět