Volné pracovní místo  ŘEDITEL/KA DIVIZE NÁKLADNÍ AUTOMOBILY, ref. č. H-039

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání Vyšší odborné

O firmě

APROFES, s.r.o. již 27let pracuje pro lidi a s lidmi. Jsme recruiteři a headhunteři. Jde nám o to, abychom Vám pomohli najít takovou práci, kterou byste si užívali a fakt ji měli rádi. Jsme tým personalistů a pracovních psychologů. # Jsme Áčko

Popis pracovní nabídky

Naším klientem je jeden z nejvýznamnějších a největších dodavatelů zemědělské, stavební a dopravní techniky pro Českou a Slovenskou republiku. V současné době hledá do svého týmu schopného manažera na pozici

ŘEDITEL/KA DIVIZE NÁKLADNÍ AUTOMOBILY

CO BUDE VAŠÍM ÚKOLEM?
Budete mít na starost kompletní řízení divize včetně obchodní činnosti, její organizační a provozní nastavení její strategický rozvoj.

Zajímá Vás tato pracovní příležitost nebo máte v okolí známého, kterého nám můžete doporučit? Pokud ano, neváhejte nás kontaktovat na e-mailu použijte odpovědní formulář Budeme se těšit na Vaše reakce.

Požadujeme

KOHO HLEDÁME?
Zkušeného a schopného manažera z oblasti automotive, na kterého se můžeme spolehnout, který je aktivní a umí komunikovat a vyjednávat nejen česky, ale také anglicky.

Nabízíme

CO VÁM MŮŽEME NABÍDNOUT?
Možnost aktivně se podílet na rozvoji silné společnosti s pevným postavením na trhu.

Jiná sdělení

Děkujeme za Váš zájem o tuto pozici. Pokud Vás, v průběhu 14 dnů od přijetí Vašeho životopisu, nebudeme kontaktovat, byla v prvním kole výběrového řízení dána přednost jinému uchazeči. Odpovědí na tento inzerát či zasláním Vašich osobních materiálů do společnosti APROFES, s.r.o. dáváte souhlas ke zpracování a uchování Vašich osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů.
 Zpět