Volné pracovní místo  Referent do oddělení grantů a prezentace

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Plánování, organizování a zajišťování kulturních i odborných akcí, grafické práce, zajišťování grafických návrhů, administrativní činnost, správa webu, spolupráce na správě intranetu, administrace projektů, péče o firemní dobrovolníky.

Požadujeme

Min. SŠ vzdělání s maturitou, min. 2 roky praxe, komunikativní znalost AJ nebo NJ výhodou, pokročilá znalost práce s MS Office (Word, Excel), znalost práce s grafickým SW výhodou, zkušenosti z oblasti grantů či marketingu výhodou, organizační schopnosti, reprezentativní vystupování, komunikační dovednosti, pozitivní vztah ke zdravotnictví, samostatnost, spolehlivost, loajalita, proaktivní přístup, flexibilita, týmový duch.

Nabízíme

HPP s nástupem od 2.5.2014, nebo dle dohody, služební mobil, obědy v areálu nemocnice, závodní lékař, 5 týdnů dovolené, možnost občasného využití osobního automobilu v souvislosti s pracovní činností, možnost parkování v areálu nemocnice-zaměstnanecká karta za úhradu, zajímavou a smysluplnou práci v příjemném pracovním prostředí v historické části Prahy. Mzda dle mzdových podmínek zaměstnavatele.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je Nemocnice Milosrdných sester sv.Karla Boromejského. Nestátní církevní zdravotnické zařízení v Praze přijme do svého týmu schopnou kolegyni/kolegu.

Místo práce: Praha 1 – Malá Strana, Vlašská 36

Termín nástupu: od 2.5.2014 nebo dle dohody

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět