Volné pracovní místo  Referent exportu s AJ

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Pravidelný telefonický a emailový kontakt se zahraničními zákazníky a zástupci, zpracováváni nabídek v angličtině, práce s databází zákazníků, realizace zahraničních služebních cest, veletrhů a výstav.

Požadujeme

SŠ nebo VŠ vzdělání. Skutečný zájem o nabízenou práci. Výborná znalost anglického jazyka, kterou otestujeme hned při vstupním pohovoru telefonátem některému z našich zahraničních zástupců. Znalost dalšího jazyka výhodou, ŘP sk. B.

Nabízíme

Hlavní pracovní poměr, zajímavou práci v malé firmě s velkým potenciálem růstu, budující schopný exportní tým, mzdové ohodnocení velkou měrou závislé na osobním přístupu k práci.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je UVB TECHNIK s.r.o. - jsme stále se rozvíjející společnost s působením více než 16 let, zabýváme se vlastním vývojem a výrobou přesné měřicí techniky pro hutní průmysl (kontinuální měřiče tloušťky kovového pásu, automatická kamerová detekce povrchových vad pásu atd.). Naše výrobky úspěšně vyvážíme i mimo EU (Turecko, Rusko, Indie, Jihoafrická rep., Jižní Korea, Čína, Argentina, USA). Více na použijte odpovědní formulář

Místo práce: Hlučín

Termín nástupu: ihned


V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět