Volné pracovní místo  REFERENT MARKETINGU

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Práce na ŽL, Brigády
Vzdělání Základní

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Požadujeme</h2><BR>- SŠ vzdělání s maturitou<BR>- praxe v marketingu min. 1 rok<BR>- pokročilá znalost práce v MS Office: Word, Excel, Outlook; Power Point, Internet<BR>- anglický jazyk výhodou<BR>- řidičský průkaz sk. B<BR>- flexibilita, komunikativnost<BR><BR><h2>Popis</h2><BR>- monitoring a analýza publikovaných materiálů o společnosti<BR>- získávání komplexních informací o trhu s elektronikou<BR>- fakturace za pronájem billboardů<BR>- fakturace za pronájem obrazovek a vnitřních prostor prodejny<BR>- fakturace příspěvků na leták, billboard atd. od dodavatelů<BR>- kontrola doručení letáků a vyhodnocení<BR>- měsíční reporty<BR>- sledování nákladů<BR>- komunikace s dodavateli a s reklamními agenturami<BR>- koordinace a zabezpečení otevření nových prodejen<BR>- zabezpečení soutěží a her pro zákazníky<BR>- zabezpečení shop in shop<BR>- zabezpečení plakátů, billboardů, směrových tabulí - a jejich rozmístění<BR>- zabezpečení prodeje reklamního prostoru na TV stěnách v OD pro třetí subjekty<BR><BR><h2>Nabízíme</h2><BR>- zajímavé finanční ohodnocení<BR>- zázemí stabilní společnosti<BR>- příjemný kolektiv
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 2080
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět