Volné pracovní místo  Referent materiálové a výrobní účtárny

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Likvidace došlých faktur (evidence, kontrola věcné a cenové správnosti včetně výpočtu DPH), účetní evidence všeobecná (připravuje, likviduje, kontroluje a zpracovává účetní doklady pro syntetickou a analytickou evidenci, kontroluje správnost vypořádání a zúčtování výsledků inventarizace hospodářských prostředků a zajišťuje archivování účetních dokladů).

Požadujeme

SŠ s min. 5 lety praxe (nebo VŠ s 2 roky praxe) ekonomického směru, částečná znalost NJ nebo AJ, dobrá orientace v účetní a daňové problematice, znalost práce na PC (MS Office), SAP výhodou, zodpovědnost, spolehlivost, flexibilita.

Nabízíme

Zázemí stabilní strojírenské společnosti, výhody z Kolektivní smlouvy, nástupní mzda ve zkušební době: 19 – 23 tisíc Kč.

Místo práce: Ústí n. L. - Trmice

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je KS Kolbenschmidt Czech Republic, a. s. - mezinárodní společnost vyrábějící písty pro spalovací motory a kompresory, dlouholetá tradice (výroby pístů od r. 1933), vlastník: KS Kolbenschmidt GmbH, SRN (2. největší výrobce pístů na světě), celkový počet zam.: 720.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět