Volné pracovní místo  REFERENT/KA OBCHODU - SALES SPECIALISTA– Kolín, 4h/denně

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
<h2>Popis</h2><BR>- Péče o stávající zákazníky<BR>- Vystavování nabídek zákazníkům<BR>- Objednávky dodavatelům (CZ, EU, JP)<BR>- Kontrola termínů dodání<BR>- Kontrola dodání zboží<BR>- Kontrola skladových zásob<BR>- Osobní návštěvy stávajících zákazníků - rozšiřování obchodní spolupráce<BR><BR><h2>Požadujeme</h2><BR>- SŠ ekonomického směru<BR>- Komunikativní znalost angličtiny – denní využití<BR>- Zkušenost z obchodu min. 2 roky (v automotive výhodou) <BR>- Technické znalosti výhodou <BR>- Znalost Power Point, MS Excel a Word<BR>- Aktivní řidičských průkaz sk. B<BR>- Samostatný a pro aktivní, schopnost vyhledávat a rozvíjet obchodní příležitosti<BR>- Prezentační dovednosti, týmový hráč, flexibilita, spolehlivost<BR><BR><h2>Nabízíme</h2><BR>- HPP na zkrácený úvazek v perspektivní zahraniční společnosti <BR>- Odpovídající finanční ohodnocení<BR>- Možnost vzdělávání – kurzy AJ, odborné kurzy<BR>- Zaměstnanecké benefity<BR>- Pracovní úvazek na 4hod/denně (ideálně přivýdělek na MD)<BR>- Nástup možný ihned<BR>
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 3365
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem pomocí volby "odpovědět". <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět