Volné pracovní místo  Referent/ka zahraničního obchodu s polským jazykem – Ostrava

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Zajišťuje dílčí činnosti v obchodním oddělení firmy. Pracuje jako administrativně-organizační podpora. Zajištění agendy nabídek a zakázek, zajištění administrace předávací dokumentace u zakázek, administrace a kompletace výběrových řízení, znalost Zákona o VŘ výhodou. Připravuje podklady pro obchodní jednání, uzavírání smluv a realizaci zakázek. Vyřizování korespondence, zajištění zákaznického servisu společnosti, evidence stávajících a potenciálních zákazníků. Příjem, správa účetních dokladů, zajišťování podkladů pro účetní. Aktivní komunikace v polském jazyce s dodavateli a zákazníky, denní komunikace s dodavateli v tuzemsku a zahraničí, slovem i písmem.
Zajišťování firemních akcí pro zákazníky či interní příležitosti. Vedení správy ostravské kanceláře společnosti, administrativní podpora sekretariátu společnosti, zajišťování cestovních záležitostí (letenky, hotely, víza…), spolupráce s centrální kanceláří společnosti. Ostatní činnosti spočívající se zajištěním chodu ostravské pobočky společnosti.

Požadujeme

Ukončené SŠ s maturitou. Praxe na podobné či související pozici min. 1 rok. Znalost práce na PC (Word, Excel, Outlook, Power Point). ŘP B podmínkou. Komunikační dovednosti, samostatnost, důslednost a aktivní přístup, zodpovědnost, časová flexibilita, organizační schopnosti, schopnost práce v týmu, preciznost, analytické schopnosti. Aktivní znalost polského jazyka - na komunikativní úrovni, AJ výhodou. Čistý trestní rejstřík.

Nabízíme

Práce v mladém rozvíjejícím se dynamickém kolektivu, jazykový kurz AJ, týden dovolené navíc, aktivní spolupráce se zahraničními partnery, plnohodnotné vybavení kanceláře (notebook, mobil), progresivní finanční ohodnocení, stravenky, systém zaškolení a další vzdělávání…

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost - AC TECHNOLOGIES s.r.o., tato společnost navrhuje a dodává technologické systémy pro čištění a filtraci spalin, redukci TZL a plynů ve spalinách, technologické systémy pro průmyslové odsávání, průmyslovou filtraci a odprášení, systémy mlžení a zkrápění a pneumatickou dopravu.

Místo práce: Ostrava

Termín nástupu: ihned

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte volbu "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 18. 2. 2016. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět