Volné pracovní místo  REGIONÁLNÍ ZÁSTUPCE (pro vzdělávací společnost), ref.č. Le-246

Lokalita Tábor a další
Pracovní poměr Úvazek Práce na ŽL
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

O firmě

APROFES, s.r.o. již 27let pracuje pro lidi a s lidmi. Jsme recruiteři a headhunteři. Jde nám o to, abychom Vám pomohli najít takovou práci, kterou byste si užívali a fakt ji měli rádi. Jsme tým personalistů a pracovních psychologů. # Jsme Áčko

Popis pracovní nabídky

Je obchod Vaší vášní? Chcete být svým vlastním pánem? Jeden region Vám nestačí a chcete pracovat napříč celou republikou? Tohle by Vás mohlo zaujmout:

Pro našeho klienta, který nabízí vzdělávací a rozvojové kurzy už více než 25 let, hledáme REGIONÁLNÍ ZÁSTUPCE. Co Vám můžeme o této pozici prozradit?

Nový regionální zástupce si postupně projde všemi kurzy, které společnost nabízí. Díky tomu lépe porozumí, čím se společnost zabývá, a sám bude moci ROZVÍJET SVÉ SOFT SKILLS.
Jeho úkolem bude aktivně vyhledávat nové klienty, udržovat dlouhodobé vztahy se stávajícími klienty a ve spolupráci s lektory nabízet vhodné kurzy.
Tým obchodníků momentálně tvoří pouze jedna kolegyně, proto je pole působnosti veliké. Regionální zástupce může POCHÁZET ODKUDKOLIV - většinu času bude trávit S FIREMNÍM AUTEM V TERÉNU a může také využít HOME OFFICE. Sídlo v TÁBOŘE stačí navštívit jednou za 14 dní.
Odměnou mu bude fixní plat OD 35 000,- PLUS PROVIZE. Aby se mu na nové pozici dobře vedlo, bude potřebovat zkušenosti v obchodu se službami, iniciativní přístup a schopnost pracovat samostatně.

Jiná sdělení

Jestliže při čtení souhlasně přikyvujete hlavou, pošlete nám svůj životopis. A my se Vám brzy ozveme. Nástup na tuto pozici je možný ihned.

Děkujeme za Váš zájem o tuto pozici. Pokud Vás, v průběhu 14 dnů od přijetí Vašeho životopisu, nebudeme kontaktovat, byla v prvním kole výběrového řízení dána přednost jinému uchazeči. Odpovědí na tento inzerát či zasláním Vašich osobních materiálů do společnosti APROFES, s.r.o. dáváte souhlas ke zpracování a uchování Vašich osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů.
 Zpět