Volné pracovní místo  RELATIONSHIP MANAGER S AJ, PRAHA

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Práce na ŽL, Brigády
Vzdělání Základní

O firmě

Pracovní a personální agentura Trenkwalder a.s., která je součástí nadnárodního koncernu pracovních agentur Trenkwalder International A.G. , hledá pro svého klienta vhodné uchazeče.

Popis pracovní nabídky

<BR><BR>
Hledáte zajímavou práci na pozici Relationship Managera?<BR>Máte bankovní zkušenost v oblasti menší a střední podnikové klientely?<BR>Ovládáte finanční analýzu?<BR>Jste komunikativní a máte prokazatelné obchodní úspěchy?<BR>Pokud Vás přitahují výzvy a práce v perspektivní sféře, toužíte po uplatnění Vašich schopností v zajímavém oboru, pak jste na správné adrese.<BR><BR><h2>Popis</h2><BR>- Správa zákaznického portfolia (cca 100 klientů) a zodpovědnost za jeho růst <BR>- Akviziční činnost, udržování dlouhodobých vztahů <BR>- Poskytování služeb klientům v oblasti správy účtů, úvěrů ad. bankovních produktů <BR>- Spolupráce s analytiky na ročních úvěrových revizích klientů <BR>- Plnění kvantitativních ukazatelů (zvyšování aktiv, nárůst zisku) <BR>- Plnění kvalitativních ukazatelů (spokojenost klientů) <BR><BR><h2>Požadujeme</h2><BR>- SŠ / VŠ ekonomického směru <BR>- Bankovní zkušenost 3-5 let v oblasti menší a střední podnikové klientely <BR>- AJ – komunikativní úroveň <BR>- Znalost finanční analýzy a bankovních produktů pro firemní klientelu<BR>- Velmi dobré prezentační a komunikativní schopnosti, asertivita <BR>- Obchodní talent<BR>- MS Office <BR>- Řidičský průkaz sk.B<BR><BR><h2>Nabízíme</h2><BR>- zázemí a stabilita v jedné z předních společností v oboru v České republice<BR>- Zajímavé ohodnoceni a zaměstnanecké výhody (5 týdnů dovolené, Cafeterie, připojištění,...)<BR>- Možnost profesního růstu, odborné kurzy<BR>- Příjemné a přátelské pracovní prostředí<BR>- práce na plný úvazek, nástup od 1.10.09<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis (ČJ, AJ) v elektronické verzi.
<BR><BR>
Referenční číslo: TRK 2661
<BR><BR>
<BR><BR>Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. <BR>Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: <BR>Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajů“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.
 Zpět