Volné pracovní místo  Rozpočtář – přípravář TZB

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Hledáme zkušeného pracovníka na pozici samostatného rozpočtáře – přípraváře s organizačními schopnostmi a jasnou orientací na výsledky. Vaším úkolem bude zpracování technických a cenových částí nabídek v oboru vytápění, zdravotechniky a poptávkové řízení u dodavatelů.

Požadujeme

VŠ nebo SŠ vzdělání v oboru energetiky, TZB, řídící a organizační schopnosti, schopnost samostatného jednání a rozhodování, důslednost a systémový přístup, vysoké nasazení a loajalitu, nutná praxe v oboru, ŘP sk. B.

Nabízíme

Zázemí stabilní a prosperující společnosti, spolupodílení se na významných rozhodovacích procesech společnosti, odpovídající finanční ohodnocení, mobilní telefon, notebook, v případě výsledků služební auto, odměny koncem roku v závislosti na plnění úkolů a výsledcích společnosti, dodatková dovolená, stravenky.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost, působící v oblasti energetických služeb a dodávek technologií pro výrobu a rozvod tepla. Sídlo společnosti v Brně, působnost po území ČR. Počet zaměstnanců cca 70, z toho techniků pracujících v sídle společnosti 25.

Místo práce: Brno

Termín nástupu: Dle dohody


V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět