Volné pracovní místo  Rozpočtář, cenový konzultant.

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Práce na ŽL
Vzdělání SŠ s maturitou, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Zpracování a kompletace propočtů a rozpočtů ve všech fázích přípravy stavebních zakázek pozemního stavitelství(od studie až po prováděcí projekt). Zpracování výkazů výměr stavební části (HSV a PSV) pro výběr dodavatelů, kontrola specifikací řemesel. Vyhodnocení cenových nabídek ve výběrovém řízení. Cenový servis v průběhu realizace staveb (kontrola fakturace, oceňování víceprácí, zajištění cenového servisu pro klientské změny a pod.).

Požadujeme

Středoškolské nebo vysokoškolské vzdělání v oboru stavebním. Praxe minimálně pět let v oblasti zpracování rozpočtů a výkazů výměr větších staveb. Praxe v oblasti přípravy staveb vítána.
Požadujeme schopnost rozpočtáře sestavit kompletní rozpočet ve spolupráci se zpracovateli profesí.

Nabízíme

Stabilní práci v zaměstnaneckém poměru nebo spolupráci formou rámcové smlouvy(na živnostenský list). Práce v kanceláři v Praze 5 pod Nemocnicí Na Homolce a event. na stavbách převážně v Praze.

Jiná sdělení

Informace:
Společnost Project Management Service s.r.o. byla založena v roce 2005 a zabývá se převážně inženýrskou činností ve výstavbě, tvorbou rozpočtů staveb a klasickým technickým dozorem investora. K této základní a nosné činnosti postupně přibývaly další aktivity jako je činnost cenových konzultantů, zajišťování výběrových řízení, projektové řízení staveb, výstavba formou contruction managementu atd.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět