Volné pracovní místo  Rozpočtář, pracovník obchodního oddělení

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Kalkulace cen stavebních prací do cenových nabídek, tvorba nabídkových rozpočtů. Jednání o smlouvách o dílo s budoucími investory. Komunikace se subdodavateli, vyhodnocení nabídek. Práce s PC, především rozpočtovými programy (např. Eurocalc, Winkros, RTS apod.), MS Office a internetem.

Požadujeme

Min. SŠ stavebního zaměření. Min. 2 roky praxe v oboru stavebnictví, nejlépe na obdobné pozici. Uživatelská znalost MS Office, znalost práce s výše uvedenými rozpočtovými programy výhodou.

Nabízíme

Zaměstnanecké benefity – příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní připojištění nebo životní pojištění atd., služební mobilní telefon, podpora osobního rozvoje a vzdělávání, dobrý pracovní kolektiv v rodinné firmě, zajímavé a perspektivní zaměstnání, odpovídající platové ohodnocení, sportovní a společenské firemní akce.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je stavební firma se sídlem v Třešti u Jihlavy a s pobočkou v Praze, generální dodavatel občanských, bytových, průmyslových a inženýrských staveb na území celé ČR. Více o společnosti na použijte odpovědní formulář

Místo práce: Praha 5, Malá Chuchle

Termín nástupu: Ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět