Volné pracovní místo  Sales Operator

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Vaší pracovní náplní je telefonický zákaznický servis, od převzetí objednávky přes severénní produktové poradenství až k vytváření nabídek.

Požadujeme

Máte příjemný hlasový projev, dáváte přednost upřímnému jednání a vyznačujete se vysokou mírou schopnosti jednat s lidmi V ideálním případě již máte zkušenosti s prodejem po telefonu a se zásilkovou službou. Jste dynamická osobnost, umíte se angažovat a zvládáte i náročnou práci. Podmínkou jsou znalost prostředí MS Office. Dáváme šanci i nováčkům v oboru. K Vašemu profilu by měla patřit flexibilita, schopnost komunikovat a zvládat náročnější práci.

Nabízíme

Nástupní mzda podle zkušenosti uchazeče, fixní + variabilní platm 25 dnů dovolené, příjemné pracovní prostředí v mladém kolektivu.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Jsme mezinárodní společnost s největším zásilkovým obchodem v oblasti obalových materiálů v Evropě. Naším mnohaletým zkušenostem a know-how důvěřuje více než 500.000 zákazníků. Česká pobočka koncernu sleduje jasnou strategii růstu, a proto bychom rádi rozšířili náš tým o nové cílevědomé zaměstnance, kteří se dokáží rychle s naší dynamickou firemní strukturou ztotožnit.

Místo práce: Dálnice D1 – u Nupak

Termín nástupu: Ihned

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět