Volné pracovní místo  Samostatná účetní

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou

Popis pracovní nabídky

Komplexní vedení účetní agendy, případně mezd pro více klientů. Komunikace se zákazníky a úřady. Zpracování je prováděno v SW PREMIER Systém. Práce v oblasti podvojného, případně jednoduchého účetnictví.

Požadujeme

Min. SŠ. odborné znalosti a praxe v oboru účetnictví podmínkou - znalost zpracování mezd výhodou. Nezbytná znalost předpisů z účetní a úměrně daňové oblasti, zodpovědný a pečlivý přístup k práci. Samostatné a kreativní uvažování, časová flexibilita, znalost práce na PC (Word, Excel, Outlook), práce s internetem. Chuť a schopnost učit se novým věcem z oblasti účetnictví a daní, příjemné vystupování, loajalita.

Nabízíme

Pestrou a různorodou práci v dobrém kolektivu, možnost odborného růstu v účetní a ekonomické oblasti, stabilní pracovní poměr, příjemné pracovní prostředí, dobré technické i programové vybavení. Mzda je závislá na množství zpracovaných účetních operací a provedených dalších účetně ekonomických prací za měsíc, více informací při osobním pohovoru. Více info na použijte odpovědní formulář .

Místo práce: Pardubice – Staré Město

Termín nástupu: červen 2012

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je zavedená ekonomická firma, poskytující služby v oblasti zpracování účetnictví, mezd a daní.

V případě zájmu použijte volbu "odpovědět".
 Zpět