Volné pracovní místo  Samostatný finanční a mzdový účetní

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vyšší odborné, Bakalářské, Vysokoškolské

Popis pracovní nabídky

Finanční účetní:
  • zpracování kompletních účetních agend dle platných směrnic, předpisů a pokynů v podvojném účetnictví, zpracování účetních dokladů a kontrola formální a věcné správnosti účetních dokladů;
  • zpracování přijatých a vydaných faktur, bankovních a pokladních dokladů;
  • evidence hmotného a nehmotného investičního majetku, zásob;
  • zpracování přiznání k dani z přidané hodnoty, daň z příjmů; styk s příslušnými úřady,
  • spolupráce při účetní závěrce a uzávěrce.

Mzdová/ý účetní:
  • výpočty mezd, přihlašování a odhlašování zaměstnanců, komunikace s příslušnými úřady (OSSP, ZP, ÚP), správa a evidence mzdových listů, platových výměrů, dovolených, nemocenských;
  • odpovědnost za mzdový systém v organizaci, za mzdové účetnictví;
  • vedení agendy cestovních příkazů, vyplácení zaměstnancům a jejich zaúčtování;
  • spolupráce při tvorbě mzdových předpisů a systémů odměňování a jejich zavádění do praxe.

Požadujeme

SŠ/VŠ ekonomického zaměření, praxe ve vedení podvojného účetnictví na podobné pozici min. 5 let, nejméně 2letá samostatná praxe v oblasti zpracování mezd, průběžné vzdělávání v dané oblasti, zkušenosti s auditem vítány, dále požadována běžná znalost práce na PC (Word, Excel, Outlook, práce s internetem), znalost účetních a mzdových programů (Pohoda a PAMICA výhodou), znalost anglického jazyka výhodou.
Dále požadujeme: ochota se učit novým věcem, vzdělávat se, proaktivní přístup k práci, pečlivost, přesnost, důslednost, systematičnost, pozornost, důraz na detail, trpělivost, zodpovědnost, spolehlivost, schopnost vykonávat rutinní úkony stále stejně pečlivě/bezchybně, schopnost pracovat bezchybně i pod časovým tlakem, diskrétnost.

Nabízíme

Zajímavou práci v dynamicky se rozvíjející české firmě se zahraniční působností, atraktivní pracovní prostředí nové výrobní haly, podporu vzdělávání a osobního rozvoje zaměstnanců, přátelský pracovní kolektiv, odpovídající platové ohodnocení, příspěvek na stravování (přímo v areálu haly), 1 týden dovolené navíc.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je společnost DVOŘÁK – svahové sekačky, s.r.o. – zavedená strojní firma s celosvětovou působností, zaměřená na vývoj, výrobu a servis rádiem řízených svahových sekaček Spider.

Místo práce: Pohled (okr. Havlíčkův Brod)

Termín nástupu: možný ihned

V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte!
Pro odpověď na tuto pozici, prosím, použijte volbu "odpovědět".

Platnost inzerátu končí 12. 7. 2015. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.
 Zpět