Volné pracovní místo  Samostatný pracovník technické podpory divize Logistika

Lokalita a další
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání SŠ s maturitou, Vysokoškolské

O firmě

JOBSYSTEM s.r.o. poskytuje a zprostředkovává inzerci na internetu.

Popis pracovní nabídky

Technická podpora divize logistika, tvorba kalkulací a efektivního nasazení systémového bednění pro jednotlivé stavby, tvorba výkresové dokumentace bednění na jednotlivé stavby, kontrola nasazení systémového bednění na jednotlivých zakázkách dle schválených kalkulací - práce v terénu, spolupráce s výrobním závodem a koordinátory logistiky, spolupráce s výrobní přípravou na speciálních projektech, zajištění plynulosti zakázek v oblasti bednění, zajišťování technických novinek, prospektů a montážních návodů v oblasti bednění.

Požadujeme

SŠ nebo VŠ vzdělání technického směru. Uživatelská znalost AutoCAD a MS Office, zodpovědnost a schopnost samostatně řešit přidělené úkoly, flexibilitu a ochotu učit se novým věcem, ŘP sk. B, velmi dobré komunikační schopnosti, tvůrčí myšlení a aktivní přístup k řešení problémů.

Nabízíme

Zaškolení v zahraniční společnosti vyrábějící a distribuující systémové bednění. Zajímavou a zodpovědnou práci ve stabilní společnosti. Práci na strategických projektech. Odpovídající finanční ohodnocení. Podporu vzdělání a odborného růstu. Dynamický mladý kolektiv. Služební automobil, systém zaměstnaneckých výhod.

Jiná sdělení

Profil společnosti:
Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je společnost Stavitelství DE a.s., jedna z nejvýznamnějších tuzemských společností, specializující se na realizaci monolitických konstrukcí.

Místo práce: Praha

Termín nástupu: Ihned
 Zpět